Sunday, December 11, 2011

jalan2 lpaskan tension

assalamualaikum..olla sume,arini saya di kidnap by my sis,blogger trkenal aka @th3b0r3dsha http://th3b0r3dsha.blogspot.com/ huhu..masa tido dlm kol 8 a.m td,my sis kol kata nk kidnap saya..mm kelam kabut la juga g mandi n siap2..mula2 msuk keta my beauty niece nur damia tido ngn nyenyaknya...ni gmba nya..


mm mula2 kami dcide nk bekpas kat mn..i told her,anyplace yg convenient utk kita sume..las2 kami ke mid valley megamall..xla g mid pon..g mkn kat rest. area ant the gardens n mid..roti telur+air teh o...brrpp,alhamdulillah kenyang...pas mkn g jenjalan sat amek gamba2..mm bnyk amek gmba guna my sis hp tp nk ltak juga gmba from my hp..


pas amek gmba sume kami pon blk ke my sis house..msuk je keta ingtkan cik mia mau smbung tito..rupanya jus mnum susu sbb kehausan..b4 smpai umh,snggah jap kat giant viva cheras mau beli brng dapo my sis..suka suki cik mia jenjalan bersama makusu nya ni..hehe..ad gak amek gmba time kat giant,but it was in my sis hp..mm pas da beli n belah,kami pon blk umh...smpai2 umh setelah mencuci pampers mia,my sis ingtkan nk titokan dia..bnyk kali juga dia wat mcm ni,kuarkan putingnya n ckp nanak..hihi so cute..cik mia pon temankan makusu stdy sama2..makusu xksah pon,lg suka ad la sbb dpt main ngn mia...mm dia tulis2,baca2..so tiut..pas2 suapkan dia yogurt bluebery ms beli kat giant td..n dia mmg sukakan nya..las2 dlm jam 3.30 my sis n i bw dia msuk bilik n makusu berlakon tido depan mia..mula2 dia kacau gak makusu nya ngn tepuk2 la..huhu..las2 cik mia pon tertido...zzz..makusu pon bangkit slow2 n niat di hati nk stdy la kononnya,las2 cuma bole selak2 notes je..opps lupa nk bgtau utk lunch my sis masak spegheti yg lazat..mia pon mkn spegheti juga...nyum3..
n ptg tu kami gerak amek a.hatta my bro in law yg keja arini n bertolak pulang ke s.alam..b4 blk uitm,kami snggah sat ke pkns..my sis beli sdkit brng keperluan n then kami g dinner kat seksyn 2-gerai mee goreng sotong power..xda la power sngt sbb b4 ni ingtkan mee goreng 2 dimasak skali ngn sotong..rupa2nya mee goreng+sambal sotong je..lgpun dia guna sotong kembang which not my fav sngt..after mkn then kami pon blk kolej...
mm will miss mia again...now i have to concentrate on my stdy since ad 3 test next week - netd+cisco+jepun..
n kna hnta my fyp proposal n CSA projek this friday..all da bes to my self n to my sis,thnx very2 much sbb dpt kurangkan tension saya sket ngn dpt jenjalan n jmpa cik mia comel..hehe

2 comments: